NokNok is

Sander Breur (1973) interieurarchitect, afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Bedenkt slimme  oplossingen voor binnen en buitenruimtes. Werkt graag met speelse hoekjes en nisjes en puzzelt met eindeloos geduld tot zijn ontwerp helemaal bij je past. Sander heeft jarenlang samengewerkt in een architect-aannemer combinatie, waardoor hij veel onderaannemers en levertijden kent en realistische planningen en calculaties maakt.

NokNok omdat

NokNok houdt van mooie dingen maken. Slim zijn op de vierkante meter. Tot in de kleine details het kloppend willen hebben. Meedenken, aanvullen maar ook eigenwijs zijn. Hergebruiken en herbestemmen.  En vooral enthousiast blijven, simpelweg omdat ontwerpen zo’n mooi vak is.

NokNok houdt ook van heldere en overzichtelijke bouwtekeningen. Of het nu werktekeningen voor een meubel zijn of bouwkundige tekeningen voor een verbouwing of nieuwbouw. NokNok maakt ondubbelzinnige en duidelijke bouwtekeningen voor alle fases van het ontwerp en bouwproces.

Dat kost

Een eerste gesprek  op locatie om de wensen en mogelijkheden te bespreken kost niets. We moeten elkaar tenslotte eerst leren kennen.

De ontwerpkosten voor een (interieur) verbouwing of meubelontwerp zijn – zonder te weten waar we het over hebben – niet te noemen. Als richtbedrag kun je 5 tot 10% van de bouwsom aan houden. Maar door mijn aannemer ervaring weet ik waar en hoe je de bouwsom zo laag mogelijk maakt.NokNok houdt wel van een uitdaging.

NokNok luistert.

NokNok is ook uitvinder.

NokNok werkt graag samen.

NokNok houdt van puzzelen.

NokNok ontwerpt met liefde.

NokNok is eerlijk en oprecht.

NokNok is gedreven.

NokNok houdt van duurzaam.

NokNok is voor ontwerpen die jarenlang meegaan.

NokNok ziet graag natuur.

NokNok leeft.Sander Breur Profile Image

Sander Breur

Interieurarchitect en multitalent

Sander houdt van poffertjes en boomhutten, van bos, strand, bergen en stad. Rost af en toe op zijn drumstel, rijdt op zijn mountainbike door de Alpen en kookt graag.

0621848522 

NokNok maakt je thuis